1. Livrarea prin Curier Rapid 

Comenzile realizate, confirmate si procesate dupa ora 14:00 sunt expediate in ziua urmatoare(lucratoare)  
Costul livrării Prin GLS Romania este de 20 lei


Comenzile de peste 500 de lei beneficiază de livrare gratuită prin GLS Romania.
GLS Romania care nu percepe km suplimentari pentru nici o localitate din Romania.

Comenzile plasate de luni până vineri până la ora 14 sunt expediate în aceiași zi, cele plasate după această oră urmând să fie expediate ziua următoare. Comenzile plasate vineri, după ora 14, sau în weekend, sunt expediate începând cu ziua de luni a săptămânii următoare. Comenzile se pot expedia doar pe teritoriul României.
Acum ai posibilitatea sa verifici in timp real statusul expeditiei! Trebuie doar sa introduci numarul de AWB pe GLS Romania.

2. Ridicare comanda online de la noi  Cluj-Napoca

Dupa ce ati plasat comanda pe site si dupa confirmarea ei, aceasta poate fi ridicata direct de la noi. Veti primi o notificare pe e-mail sau telefonic atunci cand comanda este pregatita pentru ridicare. 
Adresa noastra: Cluj-Napoca, str. Nadasel nr 61A, judetul Cluj, cod postal 400267.
Nu avem un program de lucru fix asa ca in momentul in care doriti sa ne vizitati  contacteaza-ne la telefon 0749 150 383 

3. Cumparare directa de la noi din Cluj-Napoca

Produsele pot fi vazute, testate si achizitionate direct la noi in Cluj-Napoca.
Adresa noastra: Cluj-Napoca, str. Nadasel nr 61A, judetul Cluj, cod postal 400267.
Nu avem un magazin fizic doar un mic birou, respectiv programul de lucru nu este fix, ne adaptam volumului de lucru din acest motiv in momentul in care doriti sa ne vizitati, rugam sa fim contactati in prealabil la telefon 0749 150 383.

Important: Odata cu lansarea si confirmarea comenzii sau cumpararea directa a produsului, clientul accepta, fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acceptarii fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de la noi direct sau prin magazinul online www.immotech.ro

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne!